lördag 21 januari 2012

Bara tråkigheter

Ja det händer så mycket tråkigheter här den senaste tiden så man vet inte vart det ska sluta nästan.
En arbetskamrat dog i onsdags och det var tungt att jobba den kvällen.1½ timma innan vi slutade stängde vi av alla maskiner och samlades i matsalen där de hade tänt ljus och satt upp ett kort på Bill.
Han skulle göra en vanlig knäoperation...
Allt verkade bra men sen fick han en blodpropp som ledde till andra komplikationer och sist en stor hjärnblödning.
Han klarade sig inte utan somnade in 10:30 i onsdags.
Känns helt overkligt får jag säga.
Min bror har varit tillsammans med hans dotter, vi har jobbat ihop på jobbet då och då och nu när han jobbade natt böt vi nån gång av varandra vid maskinen osv.
Ja det känns verkligen orättvis och konstigt och han fick bara bli 49 år gammal.

Vi har ytterligare en arbetskamrat på vårat skift som ligger sjukskriven hemma, även hon efter en titthåls operaton som oxå fick komplikationer och hon var mycket mycket dålig.Hade hon inte kommit in i tid till läkaren hade det gått lika illa för henne.Nu är hon sjukskriven 5 veckor så hoppas vi på att hon bli bra.

Dock hände det sedan dagen efter en rolig sak så det är tur att nåt roligt oxå får väga upp allt det tunga som varit de sista 2 månaderna nu efter farfars dör.
Jag fick förfrågan om att ingå i ett Dt team av en tjej som gör egna stämplar.Hennes butik heter Pysseldags.Det kändes väldigt kul att få förfrågan och självklart tackade jag ja.Ska bli kul att få börja jobba för henne.Klicka på bilden så kommer ni dit.
Nu ska jag dock åka ner till lilla farmor några timmar, mitt virke tar jag med mig och vem vet kanske kanske har jag några maränger/jordgubbar att visa här nästa gång. =o)

Kram på er och ta hand om varandra!
Malin

1 kommentar:

virka liten kaka sa...

Hej!

Jag skiver först ut hela boken, sen lägger jag dom i plast fickor, laminera dom och sen i spiralbindaren och gör hålen sen sätter på spiralen med hjälp av spiralbindaren. Hänger du med ? :)
Kram Cina