fredag 7 december 2012

Julmarknad....

Hela veckan har varit ganska intensiv med förberedelserna inför årets JULMARKNAD ute på Almnäs här i Hjo.Tyvärr får jag ju erkänna att jag inte gjort sådär super mycket till den i år eftersom jag istället gick och kära ner mig så gick liksom all tid till det istället.Har dock hunnit med lite nya mössor, tofflor och söta lilla farmor har virkat lite Barbiekläder.Det ihop med sådant som blev kvar från förra året får pryda bordet i år het enkelt och jag hoppas att jag i alla fall säljer så jag får ihop till bordsavgiften.Annars är det mysigt att bara vara där.
I måndags var vi ute i ladan och hjälpte till att sätta upp massa granris.....

Ja Amanda hittade ju julbocken oxå!
I veckan har jag mest hållit på hemma för att försöka få klart mössorna jag hade virkat upp, prismärkt, plockat fram saker som ska med osv osv och igår kväll var vi då där igen för att ställa upp sakerna på bordet.Skönt när man kan få komma in kvällen innan och göra detta så slipper man stressa samma dag.
Idag kommer jag dock själv inte stå på marknaden utan det gör min mamma och min dotter eftersom jag själv är på julbord med jobbet samma tid...

 Fullt ös in i det sista, ljusslingor och lampor ska upp, riset ska kläs överallt och bordet ska dukas fint....
Själv satte jag som sagt var upp mina saker på bordet och sedan är det bara att invänta då klockan slår 18 ikväll och portarna öppnar för allmänheten!

VÄLKOMNA till Almnäs JULMARKNAD!
Fregdag 18:00-22:00
Lör-Sön 13:00-18:00
Kram Malin

1 kommentar:

Hjärtruds Stuga sa...

Hoppas du haft en bra helg och att du fått sälja alla dina saker.

Mys och må så gott

Kram Karin