tisdag 23 juli 2013

Hallå i stugorna!

Hur har ni det i sommarvärmen???
Här har det inte blivit mycket gjort med garn det senaste halvåret som ni nog har märkt, att det ska vara så svårt att få tid och ork till allt man vill göra och hinna med!
Nåja just nu är jag inne på min andra semestervecka här och i söndags tog jag mig tid till det här!
Jag bestämde mig helt enkelt för att jag skiter i flytten, i packandet, i skrapandet och målandet av huset och på eftermiddagen var det helt enkelt såhär jag spenderade resten av dagen! SÅ UNDERBART AVKOPPLANDE så det går inte att beskriva!! NU vill jag bara virka hela tiden!

Här håller vi nämligen på med mitt hus, jag röjer i min källare för den ska tömmas, det är mycket att rensa och packa men nu har jag gjort klart tvättstugan och hela mitt syrum är numera nedpackat i lådor. :o(
Peder har hållt på att skrapa alla gavlar osv på huset och nu har han oxå börjat måla.Vilken skillnad det blir måste jag säga! Kommer se mycket bättre ut den dagen vi säljer huset sen!
Samtidigt som jag röjer, rensar och packar ihop "mitt" hus måste vi göra detsamma i Peders hus eftersom vi måste få in mina saker här med som jag vill ha  kvar.Det blir lite dubbelt av allt, dubbelt arbete, dubbelt med saker...vad ska man spara vad ska man göra sig av med av allt det dubbla får vi försöka välja det som är bäst och sedan sälja/skänka bort det andra.VILKET JOBB!!
Det är tur att jag inte har bråttom med mitt hus men samtidigt så vill vi ju få det överstökat, känns ganska onödigt att ligga och betala på 2 hus när vi bara är i Peders hus numera....Så vi försöker jobba på och vi ska försöka få ut huset efter semestern om vi hinner komma så pass långt med allt.Hoppas hoppas.

Dock tänker jag knycka mig lite stick/virktid ändå nu på semestern för jag går snart upp i atomer om jag inte får hålla på med mitt älskade garn!
Kram på er!
Malin

Inga kommentarer: