torsdag 15 november 2012

Oj oj oj....

Jag får ju nästan skämmas så dålig bloggare är jag just nu.
Men anledningen är ju att jag inte får gjort nåt så jag har inte så hemskt mycket att visa upp.
Snart är den årliga julmarknaden ute på Almnäs bruk och jag har inte gjort nästan nånting till den i år.
Det tar liksom lite tid att vara kär. ;o)

I år får jag försöka nöja mig med att bara visa upp det som blev kvar från förra året samt lite nya mössor, barbiekläder och några tofflor, men det får gå helt enkelt.
De senaste dagarna har jag försökt att virka till lite mössor här hemma....
Några har det ju blivit i alla fall så att man har NÅT på bordet i år.
Nyhet för i år är att det oxå kommer vara hela 3 dagar istället för 2 som det varit innan.Nu är det öppet även på fredagen mellan 18-22 och lördag-söndag mellan 13-18, det ÄR ju trots allt ett bra sätt att visa upp sig på!

Jag har ju inte haft så där jättemycket sug för stickning/virkning det sista sen jag gick och träffade Peder, man har fullt sjå med att bara vara kär och umgås ungefär. ;-)
Men nu börjar suget komma tillbaka litegrann och det känns ju jättekul.Lite sent för att hinna fixa så mycket saker till marknaden dock, men det får väl gå ändå känner jag...fniss....

Idag sålde jag ett babyborn set här hemma och har även fått förfrågan av kvinnan om jag kan tänka mig att sticka upp dockkläder av lite garn som hon har hemma, vilket jag givetvis kan göra.Inte förräns till våren dock så det passar ju alldeles utmärkt.

Nu SKA jag ta mig i kragen till nästa år och verkligen ha MASSOR att visa upp sen, SKÄLL på mig om jag börjar bli för slö kära vänner!!!
Kram på er, ni som fortfarande kikar in här. ;o)

Malin

2 kommentarer:

Hjärtruds Stuga sa...

Var sak har sin tid. Man får göra det man må bäst av just då.

Ha en skön helg

Kram Karin

Änglar & Hjärtan sa...

Men vad härligt att vara kär! Klart att virkning och stickning kommer lite i skymundan när man är nykär... annat är det ju när man umgåtts med varandra varje dag i 11 år (som jag och min man)... då känns det helt ok att virka och pyssla som en tok ;) hihi...

Tack också för kommentaren inne hos mig! Blir så glad!

kram Alexandra