fredag 31 augusti 2012

Letade efter en bild.

På Fb så kom vi i ett långt inlägg prata om filtar och jag har ju gjort några stycken.Det som grämer mig lite är att jag virkade en sån fin blå filt med vågmönster men jag hittar inte en endaste bild tagen på den NÄR DEN VAR KLAR!! så himla synd för den filten blev så fin!
Dock hittade jag ett kort på den när det var NÄSTAN klar , även om det inte blir samma sak. Men man ser i alla fall mönstret på den....kanske skulle jag virka mig en ny sådan, denna såldes på julmarknaden samma år som jag hade gjort den...
Och varför filtar idag då, jo när jag röjde i vardagsrummet idag för kalaset imorgon, det var liksom lite svårt att sitta i hörnsoffan när halva soffan var bombad med garner...ehhh..., så kom denna korgen fram med min filt som jag påbörjade i SEPTEMBER 2009!!!.....jag tror det är dax att göra klart detta UFO nu den har legat orörd väldigt länge under sidbordet i vardagsrummet och då har jag bara 20-30 cm kvar att virka och har ändå inte fått tummen ur! Skärpning på mig! Denna filten vill jag ha i vinter när jag ligger och myser soffan för den värmer otroligt skönt!
SÅ, nu står korgen där i soffan och filten bara väntar på att virkas färdig!
Kram MAlin

3 kommentarer:

Heidi sa...

oj vad du knåpar ihop vackra saker!!!! Man blir alltid på så gott humör när man kikar in här!

Kram!

Malin E sa...

Tack snälla Heidi!
Kram MAlin

Sandra sa...

Filten på första bilden, Gud så fin den är!!
Vad har du använt dig av för mönster? Är det stolpar? Vore extremt tacksam om du ville dela med dig en liten bekrivning på hur du gjort :)