tisdag 22 januari 2013

Sakta men säkert!

Ja sakta men säkert går det frammåt.
Vi blev ju sjuka här över julen vilket inte var särskilt kul.Orkade inte göra nånting på hela ledigheten nästan eftersom både jag och Peder var dåliga.Lagom till det var dax att börja jobba igen blev vi väl något sånär ok men visst kändes det i kroppen i början att man inte hade lika mycket ork.
Orkade inte ens handarbeta när jag var sjuk.

Nu har vi hunnit jobba ett par veckor efter ledigheten och börjar väl så smått återgå till det normala igen, nu längtar man ju till semestern istället...fniss..Och DÅ hoppas jag vi är friska!

Har virkat lite till på min filt nu det sista, det går inte fort men sakta men säkert så går det ju frammåt....
Gissar på att jag snart snart är halvvägs på den i alla fall.Blir så fin.Jag vill ha en stor likadan i mitt vardagsrum sedan...vet inte om jag orkar göra en så stor igen är ju inte ens klar med min stora fil som jag påbörjade 2009......har legat orörd i säkert 2½ år nu, fy mig! Får ta tag i den när denna är klar helt enkelt!!

Idag kom oxå en bok jag beställde som jag velat ha sen jag såg den på en blogg, eller om det var en fb grupp...minns inte riktigt men det är i alla fall denna:
Åh så fin den är!! Nu måste farmor lära mig fatta de där beskrivningarna och mönstren i boken och lära mig virka snöflingor!!!


Kram Malin

4 kommentarer:

Josefine sa...

Vilken fin filt! Perfekt inspiration till babyfiltarna jag tänkt göra :)

Skoj att du gillade mina snuttisar :) Själva snuttisen är en stor mormorsruta (14 varv + 2 varv fm som kant) och mönster till djurens huvud hittar du på min blogg under kategorin mönster. Ska skriva rent o fixa med mina mönster i helgen så de ska bli lättare att hitta :) lycka till med din snuttis :)

Kram Jossan

Hjärtruds Stuga sa...

Snöflingor fixar du och farmor lätt. Just nu har jag uppehåll ii filtvirkandet, blir visst bara raggsockar nu. Passande för årstiden kanske.

Ha det gott

Kram Karin

Fru Bävers virkvrå sa...

Härlig filt! Zickzackmönstret är alltid rätt!

Hjärtruds Stuga sa...

Kul att du vill vara med i min utlottning.

Må så gott

Kram Karin