söndag 25 mars 2012

Jag kör på!

Ja jag virkar på för fulla muggar! Både beställningsjobb och till julmarknaden, lika bra att köra på när man har ångan uppe känner jag!
Har 5 st beställningskort som jag måste få klara med men tyvärr är det ju inte lika roligt att sitta inne och scrappa när det är fint väder, virkningen kan man ju ta med ut i solstolen!
Så min lilla låda den börjar fyllas på...
Bra att ha dessa lådor som man lätt kan ta med sig ut och så har man flera lådor så anpassar man lådorna efter de olika sakerna man håller på med.Perfekt.
 Dessa har jag gjort i Navy collektionen "Seaside"...ja jag måste ju döpa dom till något. ;o)
Idag är det lika fint väder som vi haft resten av veckan så jag får väl hoppas jag kan ta mig i kragen och sätta mig vid papperspysslet lite senare ikväll, idag får nog virkningen följa med ut igen!
Kram Malin

2 kommentarer:

Änglar & Hjärtan sa...

Dom är jättefina! Duktig du är som virkar på så mycket!

kram Alexandra

Elin Markusson sa...

Vad fina dom blir. :)
Ja självklart ska man jobba på, när man har ångan uppe.. Blir ingen sommarmarknad för mig i år, kommer att avboka den. Kommer även att avveckla min firma efter årskiftet 2012, så mycket annat som händer just nu. Nya utmaningar. :)
Men virkade fikabröd och annat skoj, kommer jag så klart att fortsätta med även om det blir utan företag. Man blir ju knäpp annars. :)