fredag 18 november 2011

Så var jag tillbaka igen!

Nu blev det ett långt uppehåll här på bloggen.Anledningen är att min kära farfar gick bort i förra veckan på tisdagsnatten.
Jag har spenderat VÄLDIGT många timmar nere hos min farmor sen dess och som ni förstår har ju inte pysselsuget varit det allra bästa.Har velat finnas där för henne precis som farmor och farfar alltid funnits för mig när jag haft det tufft och jobbigt.Hos dom har jag mitt andra hem.....
Första dagen spenderade jag nästan hela dygnet hos farmor sen har jag varit där 5-6 timmar var dag fram till i måndags.Då har jag åkt ner en timma på kvällen eftersom barnen kommit hem igen samt att jag jobbat.
Har varit VÄLDIGT jobbigt och kroppen blev helt slutkörd så jag orkade inte med så mycket annat.
Nu har vi begravningen nästa vecka och det ska bli skönt särskilt för farmor såklart.

Nåja det är inga sånna här saker vi ska "prata" om i bloggen egentligen men en liten förklaring till min frånvaro såklart.
De sista dagarna nu sen barnen har kommit så kom jag ju på att det oxå snart är första advent, trodde det var en vecka mer dit än vad det var så nu har jag fått börja sätta fart här hemma.
Gissa vad jag gör just nu??
Jultyg..så yes jag hålle rjust nu på att sy julgardiner.Har jättefina till sonens rum, vita med olika färgade stjärnor på MEN det är längder.Och just nu står Jeppes säng lite för fönstret så jag kan inte ha dom i år så jag får hitta nåt nytt.HIttade då detta söta tyget som jag tyckte passade bra i ett pojkrum.
Tyckte det var jättesött.Har köpt det idag eftersom jag var tvungen att vänta på barnbidraget.Egentligen har jag inte råd med sånt här MEN jag vill ju att barnen ska kunna ha det lite mysigt på sina rum.Själv ÄLSKADE jag när mamma pyntade i mitt rum till jul när jag var liten jag tyckte det var SÅ mysigt!

Jag är oxå en elak mamma ;) eftersom jag just nu tvingar mina barn att städa sina rum om de vill att jag ska komma och göra lite julmysigt inne hos dom. ;o)
Jag tycker de är så stora att sina rum kan de i alla fall hjälpa till och städa, själv får jag ju städa resten av huset. =o)
Dottern städar för fullt idag då jag även köpt nya julgardiner till hennes rum.Hon har aldrig haft några på sitt rum innan men nu blir det andra bullar.Sonen spelar dock data med polarna just nu så vi får se om han får ett ryck ikväll att damma av lite osv om han ska få julmysigt idag. ;o)
Ska visa er sen när de sitter uppe såklart.

Under denna veckan har jag annars bara haft med min filt som jag virkat på hos farmor efter några dagar då det började kännas lite bättre och vet ni vad?? DEN ÄR NU KLAR!! Har dock bara lite lite trådar kvar att fästa som jag ska fixa klart i helgen så ska ni få se den med sen.Plus att jag virkat några mössor men dom har ni sett så mycket nu så de vet ni ju hur de ser ut. ;o)

Blir lite långt inlägg, men i alla fall så vet ni ju varför.
Kram på er och ta hand om varandra!
Malin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vilket gulligt tyg. Var hittar man det?

Kram
M I N D I

Malin E sa...

Det är köpt i en tygaffär här i stan som heter Hem & Hobby.
KramMAlin