torsdag 6 oktober 2011

Rensa rensa...

För över nåt år sedan så hade jag översvämning i min källare, det kom in massa vatten via brunnarna när det spöregnade ute under en vecka och det var ju inte alls kul.Detta gjorde att jag fick packa ner allt i källaren, mycket fick kastas som blev förstört av vattnet osv osv.Böcker, mönster osv som bara åkte i soporna.Inget kul alls men kommunen menade på att det var ju INGET fel hos dom ute i gatorna eller så så någon ersättning fick jag ju absolut inte. ( när de hade rensat rören ute i gatan så har det aldrig hänt igen, trots att vi haft spöregn efter detta...) hmmmm....

I alla fall så tappade jag ganska mycket lusten för att sy, sticka osv när detta hände och har ännu inte fått packat upp allting i källaren efter detta.Nu har jag så smått börjat ta tag i det lite då och då och samtidigt rensar jag lite bland all "bråte" man samlat på sig genom åren.Bl.a så har jag ju MÄNGDER av mönster som ligger i källaren.
Igår tog jag med en hög upp för att gå igenom om det var nåt att spara eller om det är nåt jag tror att jag kommer göra i framtiden.Mycket ska slängas för det är mycket mönster som jag liksom bara sparat för att det varit mönster men som jag inte tror jag kommer använda mig av.Man hittar ju så mycket gratis på nätet nu för tiden.

MEN så hittade jag ett mönster på dessa supersöta tofflor som jag bara kände att farmor MÅSTE lära mig att virka!!
Ja ni ser ju, dom är ju så bedårande söta så man kan ju inte göra annat än smälta!!!
Jag bara måste göra dom, jag bara måste ha dom hemma och smyga omkring i, kärlek vid första ögonkastet. ;o)

Så fort jag blir frisk ska jag ta mig till farmor så jag inte smittar ner lilla farfar som haft sin 12:e lunginflamation nu och så hoppas jag att hon kan börja lära mig. Jag kan nästan inte hålla mig jag vill åka NU och virka dom NU men men jag får nöja mig med att titta på bilden ett litet tag till.
Det kliar i virkfingrarna!! ;o)

Kram Malin

3 kommentarer:

Hjärtruds Stuga sa...

Jättesöta!! Du får lägga ut bilder när du är färdig med dem.

Unknown sa...

Men så söta! Jag vill oxå virka såna! :) Om du har mönstret till dem vill jag gärna ha! Eller om du vet var man kan få tag på det?

Unknown sa...

Ser nu när jag läste igen att du hade mönstret... Kan man få ta del?