söndag 16 oktober 2011

Testvirkare!

Oj oj jag har nåt så kul att berätta!
Jag har blivit uttagen som testvirkare hos Änglar och Hjärtan!!
Det ska bli så fruktansvärt roligt OCH spännande och se om jag klarar av att förstå och virka lite efter mönster.

Det är ju ett perfekt sätt för mig att lära mig virka ordentligt hoppas jag OCH jag hoppas ju såklart att jag ska fixa detta och att hon ska bli nöjd med mitt testvirkande!
Jag kanske inte blir lika snabb som de som redan kan virka ordentligt efter mönster osv men jag får försöka att inte komma efter de andra allt för mycket ändå.Bara att jobba på ungefär...fniss...
Tänk om man kunde få jobba med sånt här" PÅ RIKTIGT"!!?? Ja ni förstår hur jag menar, vilken lyx för dom som har turen att få göra det!

Jag är ju sån nybörjare på virkning så liiite nervös är jag ju såklart över att jag inte ska klara av det MEN jag hoppas att jag då ska LÄRA mig så att jag fixar det!!

HÄR kan ni kika in hos Änglar & Hjärtan, hon gör så himla mycket fina saker och jag vill oxå bli sådär bra på att virka!! :o)

Oj så mycket kul det händer just nu och så mycket man har att göra nu under hösten.Känns bra tycker jag både med virkningen och  scrapbookingen , det är kul med lite uppdrag!

Igår hade jag en heldag med scrapbooking här med en kompis, vi satt och scrappade från 12 - 23 så nåt virkande blev det inte igår tyvärr. Men jag ska försöka hinna med lite idag sedan, helgerna går alldeles för fort tycker jag!
Ha det gott!

Kram Malin

3 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Grattis! Så kul att du får göra nåt som du tycker så mycket om, hoppas du visar vad du gör.
Kram Eva

virka liten kaka sa...

Åh va roligt, grattis :)
Kram Catarina

Änglar & Hjärtan sa...

Klart du kommer att fixa det! Det är jag övertygad om! Det är ju bara att du hör av dig om du kör fast... det är ju ett samarbete!

Ha en bra dag!
Kram Alexandra